dilluns, 10 d’octubre del 2011

Des de l'assemblea per una educació pública i de qualitat convoquem les següents mobilitzacions:

- aquest DIJOUS 13 D'OCTUBRE els alumnes de l'AES Francesc Macià de Cornellà es tanquen al seu centre una nit per queixar-se de la seva situació degut a les retallades a Ensenyament. La convocatòria és a les 18.00h a la porta del seu institut per dona suport a aquesta acció i fer una casserolada més tard.

- aquest DIVENDRES 14 D'OCTUBRE hi ha una CONCENTRACIÓ DAVANT EL CONSORCI D'EDUCACIÓ DE BARCELONA (PLAÇA URQUINAONA)  A LES 13.00H per expressar el nostre rebuig a les polítiques que en matèria d'educació pública s'estan fent des del Departament d'Ensenyament i el Govern de la Generalitat.

Perquè estem farts i no estem d'acord amb cap tipus de retallades en un servei bàsic i públic - ja que el paguem entre tots (retallen pressupostos, però no es cobren menys impostos) -  del que depèn en gran part el futur de la nostra societat. Ja és hora que la comunitat educativa es faci sentir i digui que fins aquí hem arribat. Per això estem treballant per crear un espai de mobilització i de lluita integrat per mestres, professores, alumnes i famílies, així com per tot aquell que estigui implicat o interessat en l'ensenyament públic. Per això s'ha creat aquesta assemblea, que no ve de cap partit o sindicat, sinó que està formada per individus i plataformes que defensen l'ensenyament públic. L'objectiu és clar: conformar-se com a referent del món educatiu i combatre les polítiques que pretenen disminuir, retallar, precaritzar o acabar amb el sistema públic d'ensenyament a Catalunya.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada